black_bg

Virtuaalitapahtumat ja niiden tekniikka

Virtuaalisesti järjestetty tapahtuma avaa uusia mahdollisuuksia luoda elämyksellistä sisältöä.
Osallistavan live-lähetyksen lisäksi virtuaalitapahtumaan voi tuoda sisältöä myös ennakkoon
taltioidulla ohjelmistolla tai mukaan voi ottaa puhujia maapallon toiselta puolelta. 

Striimaus ja alustat

Virtuaalitapahtuma voidaan striimata ilmaisille alustoille tai voimme auttaa valitsemaan virtuaalitapahtumallesi parhaiten soveltuvan, brändin ilmeen mukaisesti räätälöitävän striimausalustan.

Striimausalusta voi sisältää lähetyksen lisäksi myös chat- ja kyselytoimintoja, 1-on-1 keskustelutiloja, yhteistyökumppanialueita tai muita tarvittavia toimintoja.

Etäosallistujat

Etäpuhujat voivat osallistua lähetykseen tuttujen ja helppokäyttöisten videokonferenssipalveluiden, kuten Zoomin tai Teamsin avulla.

Etäosallistujien kamerakuvia ja heidän jakamia presentaatiomateriaaleja voidaan asetella tyylikkäästi striimiin vierekkäin, vuorotellen tai kuva kuvassa -toiminnolla.
Näin etäpaneelissakin kuvavirtaan saadaan riittävästi dynamiikkaa.

Hybriditapahtuma

Hybriditapahtuma on livetapahtuman ja virtuaalitapahtuman yhdistelmä. Hybridissä sekä osallistujat että esiintyjät voivat olla joko fyysisesti tapahtumapaikalla tai ruudun toisella puolella.

Me pidämme huolta, että tekniikka toimii joka suuntaan ja tuomme tapahtumasi sisällön saavutettavaksi liveyleisölle kuin myös etäosallistujillekin.

Minkälainen virtuaalitapahtuma voisi olla?

Virtuaalisesti järjestetty tapahtuma avaa uusia mahdollisuuksia luoda elämyksellistä sisältöä. Osallistavan live-lähetyksen lisäksi virtuaalitapahtumaan voi tuoda sisältöä myös ennakkoon taltioidulla ohjelmistolla tai mukaan voi ottaa puhujia maapallon toiselta puolelta. 
 
Me olemme kumppanisi tämän kaiken toteuttamisessa. Luomme elämyksellisen virtuaalitapahtumaympäristön aina brändinne mukaan räätälöidystä alustasta näyttävään virtuaalistudioon ja tuotamme kanssasi unohtumatonta ohjelmaa. Tapahtuman sisältö voi koostua ennakkotaltioidusta materiaalista sekä live-ohjelmasta. Virtuaalitapahtuma luo uudenlaiset mahdollisuudet sisällöntuotannossa, ilman ajan ja paikan luomia rajoitteita.
kela_pikkukuva
Katso video
Katso video
jhl_pikku
Katso video

Tarvitsetko studion, virtuaalistudion?

Olemme toteuttaneet useita virtuaalistudioita, joista löytyy kaikki virtuaalitapahtumiin tarvittava tekniikka. Valmis studio tekee virtuaalitapahtuman järjestämisen helpoksi, kun teknisten valmistelujen sijaan voi keskittyä sisällöntuotantoon. Studioita on rakennettu tapahtumatiloihin, varastorakennuksiin, yritysten toimipaikoille ja hotelleihin.
 
Visuaalisesti tai tilallisesti vaativimpiin virtuaalitapahtumiin rakennamme räätälöidyt studiot. Saat meiltä kaiken tarvittavan valotekniikasta LED-screeneihin, sekä tietenkin mikit, kamerat ja striimauslaitteistot. Studiot voidaan rakentaa joko asiakkaan omiin tiloihin tai voimme avustaa sopivan tilan löytämisessä. 

Mitä kaikkea virtuaalitapahtumaan tarvitaan?

Autamme suunnittelemaan tapahtumasi sisällölle sopivan teknisen kokonaisuuden, joka vastaa niin laadullisiin kuin visuaalisiinkin tarpeisiin. Suunnittelemme tapahtuman konseptiin sopivan virtuaalistudion ja teemme etukäteen tarvittaessa 3D-mallinnoksia, joiden avulla studiosta saadaan hiottua täydellinen. 

Studiovalaisu

Showtekniikalta saat laadukkaat kuvausvalot sekä studioon näyttävyyttä lisäävät räätälöidyt valaisuratkaisut.

Kuvapinnat

Tuo yrityksesi visuaalinen ilme studioon koko takaseinän peittävän LED-screenin avulla tai valitse taustalle suuret näytöt presentaatioita varten.

Kamerat

Meiltä löytyy kuvauskalustosta perinteisten kameroiden lisäksi myös etäohjattavia robottikameroita.

Rajapinnat

Järjestämme reaaliaikaiset äänestykset, chatit, viestiseinät ja tarvittaessa vaikka jääkiekko-ottelun tulospalvelun striimiisi.

Toteuta virtuaalitapahtumasi kanssamme!